Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Κεντρική εκδήλωση εορτασμού *50 Χρόνια Ιστορία 1964-2014*






         «50 χρόνια Πανσερραϊκός» - Επιτυχημένη εκδήλωση με βραβεύσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ)




Mε μία πολύ όμορφη και άριστα οργανωμένη εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ», ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός έριξε την αυλαία του εορτασμού των 50 χρόνων της ομάδας παρουσιάζοντας βίντεο από όλα τα τμήματα και τιμώντας τους κορυφαίους, με το ποδόσφαιρο να έχει την τιμητική του. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους της ομάδας που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να χειροκροτήσουν...




Μεταξύ αυτών που τιμήθηκαν ήταν ο προπονητής Χρήστος Αρχοντίδης, που έχει συνδέσει το όνομα του με την καλύτερη επίδοση του Πανσερραϊκού στην Α’ Εθνική και εμφανίστηκε συγκινημένος την στιγμή της βράβευσης, ενώ παίρνοντας τον λόγο υπογράμμισε ότι δουλεύοντας για αυτή την ομάδα νιώθει ότι πρόσφερε για τη πατρίδα του και αυτό τον κάνει διπλά χαρούμενο. Υποσχέθηκε δε ότι είναι στη διάθεση των παραγόντων της ομάδας να βοηθήσει αν του ζητηθεί για την προοπτική της ομάδας και της πόλης των Σερρών.

Βραβεύτηκε ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του Πανσερραϊκού, Θεόδωρος Φραγκόπουλος, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού που φόρεσαν την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας(Γιώργος Τσιφούτης, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Μπιτζίδης, Κώστας Ταράσης), οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραικού της περιόδου 1980-81 όταν η ομάδα των Σερρών τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής(Σάκης Αναστασιάδης, Δημήτρης Αϊβαζίδης, Γιώργος Πανταζής, Βασίλης Τραϊανόπουλος, Βασίλης Παπαδημητρίου, Κώστας Ταράσης, Στράτος Κεραμιδάς, Παναγιώτης Πάντσιος, Παύλος Δημητρίου, Τάκης Βάβαλης, Σάκης Γουραλές κ.α.


Στην εκδήλωση ο ΜΓΣ Πανσερραικός βράβευσε αθλητές από όλα τα τμήματα του που διακρίθηκαν σε επιδόσεις, μετάλλια και διακρίσεις σε Εθνικό επίπεδο, όπως τον Βασίλη Παραμανίδη του μπάσκετ, τον τερματοφύλακα του Χάντμπολ Λάκη Λογοθετίδη για την πολυετή προσφορά του και τα κορίτσια της κολύμβησης.


Την εκδήλωση παρουσίασε η Σερραία ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου.



Του Βασίλη Πολίτη
Πηγή: serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου