Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή όλων των αθλημάτων μας στην Ημέρα Αθλητισμού και Ειρήνης για 2η χρονιά.


 Ο χρήστης Lions Handball Panserraikos
Κοινωνικό έργο από την Lions Handball Academy

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λιονταράκια και λιονταρίνες, μέσα από την μεγάλη αγάπη που έχουν για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, στέλνουν μήνυμα, με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, υπέρ όλων των μοναδικών και αξιέπαινων στοιχείων που βγαίνουν μέσα από αυτόν.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ HANDBALL, με χαμόγελο και πίστη, συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες, για έναν καθαρό αθλητισμό με τα πλεονεκτήματα που έχει, και για έναν κόσμο, που έχοντας ως βασικό στόχο σε όλα τα επίπεδα την ειρήνη, θα προάγει δυναμικά τις αθλητικές ενασχολήσεις στοχεύοντας στην ανάπτυξη και στην θετική εξέλιξη στους τομείς της κοινωνίας μας.

Η «Άσπρη κάρτα» ξεκίνησε ως μία πολυβραβευμένη περιοδεύουσα έκθεση φωτογραφίας από τον Maud Bernos που αναδεικνύει τα πρόσωπα εκείνων που βρίσκονται στην καρδιά της Ειρήνης και της Αθλητικής δράσης και οι οποίοι είναι ακούραστη κινητήρια δύναμη της: τα παιδιά.
Η «Άσπρη κάρτα», σε σχέση με την κόκκινη κάρτα - η οποία σηματοδοτεί την πιο σοβαρή αξιόποινη πράξη που μπορεί να διαπράξει ένας αθλητής - συμβολίζει την αγνότητα και την ειρήνη και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται για να αναπαραστήσει την θετικότητα και εποικοδομητικό έργο που πρέπει να υπάρχει στον αθλητισμό.
Με εκτίμηση
Lions Handball Academy
Φωτογραφία του χρήστη Lions Handball Panserraikos.

Φωτογραφία του χρήστη Lions Handball Panserraikos.


Fc M.G.S PANSERRAIKOS
International Day of Sport for Development and Peace
Swimming Technical

‪#‎April6‬...
Δείτε περισσότερα
  • E-Campaign for the International Day of Sport for Develompment and Peace in thw FacebookIn the space of a few minutes, and on the occasion of the first-ever International Day of Sport for...
youtube.com

Προσέλκυσε 56 άτομα

Top 10. Ενδείξεις του 2015 IDSDP Διαγωνισμός Βίντεο. Ανακοινώθηκε

Τα  καλύτεροι 10 Youtube από τον διαγωνισμό στον οποίο και συμμετείχε η ομάδα μας 
Η επιστολή που μας έστειλαν
Στάλθηκε: Παρασκευή 3, Απριλίου του 2015 21:44
Θέμα: 2015 Διεθνής Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη Διαγωνισμός βίντεο
Αγαπητέ συμμετέχων του 2015   Έχω DSDP Διαγωνισμός βίντεο,
Το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Αθλητισμό για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας στην πρωτοβουλία και την προθυμία να μοιραστεί μαζί μας την ιστορία του πώς ο αθλητισμός βοηθά να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά σας.
Λάβαμε ένα μεγάλο αριθμό των αιτημάτων, τα οποία θεωρήθηκαν με το ίδιο ενδιαφέρον και αξιολογείται δίκαια σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις του διαγωνισμού.
Δυστυχώς, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το βίντεό σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των top 10 συμμετοχές.
Ωστόσο, επικροτούμε τις προσπάθειές σας και ανυπομονούμε να γιορτάζουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη στις 6 Απριλίου 2015.
Τις καλύτερες ευχές μου για μελλοντικές επιτυχίες σας!
Φιλικούς Χαιρετισμούς,
Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Αθλητισμό για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη


Ιστορικό ημέρας

6avril

Ο πρώην Πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Εθνών της Γενικής Συνέλευσης Βουκ Γέρεμιτς της Σερβίας και επαγγελματίας παίκτης του τένις και Ειρήνης και Αθλητισμού Πρωταθλητής για την Ειρήνη Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την απόφαση του ΟΗΕ να κηρύξει 6 Απρίλη ως Διεθνή Ημέρα του Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, στις 23 του Αυγ, 2013 , η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ανακήρυξε 6 Απρίλη ως Διεθνής Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη (IDSDP) - μια απόφαση που αποτελούσε ιστορικό βήμα για την αναγνώριση του μετασχηματιστική δύναμη του αθλητισμού και του μεγάλες δυνατότητες για την προώθηση θετικής κοινωνικής αλλαγής.
Αυτή η μέρα αυτή γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο και από διεθνείς οργανώσεις, περιφερειακό, εθνικό αθλητισμό και την ανάπτυξη για να τιμήσει τον ρόλο που διαδραματίζει ο αθλητισμός στην κοινωνία, είτε μέσω της ενθάρρυνσης πιο υγιεινό τρόπο ζωής, καθιστώντας τον αθλητισμό ευρύτερα προσβάσιμη ή χρησιμοποιώντας το ως ένα όχημα για την ανάπτυξη σε περιοχές που ευάλωτη από συγκρούσεις, φτώχεια και ανισότητα.
Η πρώτη IDSDP το 2014 γιορτάστηκε σε όλο τον κόσμο από μια ποικιλία παραγόντων που εμπλέκονται στη χρήση τα οφέλη του αθλητισμού για να συνδέει τους ανθρώπους με ένα ευρύ φάσμα της ανάπτυξης και της συμφιλίωσης: http://www.april6.org/en/2014- έκδοση / παρελθόν-events.html
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Διεθνή Ημέρα του Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη: - στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ: http://www.olympic.org/idsdp - στην ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών (διαβάστε μήνυμα Μπαν Κι Μουν: http: // www .un.org / en / εκδηλώσεις / SPORTDAY / 2014 / sgmessage.shtml ) - στην ιστοσελίδα του UNOSDP:http://www.un.org/wcm/content/site/sport/home/unplayers/unoffice/idsdp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου