Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

*2ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας 2015*




Κατά την επίσημη έναρξη θα τιμηθεί και η *Ημέρα της μάνας*















                                                          ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ 
                               *2ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου                                      κατά της φτώχειας και της πείνας 2015*

Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας!

                                            
Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις  10 Μαΐου 2015 ημέρα Κυριακή  (από 10:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις  των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (N.R.G), καλεί την ακαδημία σας να συμμετέχει στο:
  *2ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών, κατά της φτώχειας και της πείνας*
στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές καλής θελήσεως Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο


               Στο τουρνουά μας θα τιμηθεί ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής          κ.Ζήσης Βρύζας πρωταθλητής Ευρώπης 2004.
.
Είναι η δεύτερη φορά στην Ελλάδα που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιούν καμπάνια στο πλαίσιο του πρώτου στόχου των


Θα θέλαμε να σας έχουμε μαζί μας στην μεγάλη κοινωνική γιορτή !

Ο Αγώνας κατά της φτώχειας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2003, με πρωτοβουλία των θρύλων του ποδοσφαίρου και το UNDP. Πρέσβεις Καλής Θελήσεως είναι οι Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο, οι οποίοι προωθούν την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της κοινής γνώμης για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας (ΑΣΧ).
Εγκρίθηκε το 2000 και επιβεβαιώθηκαν εκ νέου από τους ηγέτες των 191 χωρών στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ το 2005. Οι στόχοι που επιδιώκουν είναι: να μειώσουν στο μισό την παγκόσμια φτώχεια, της  μείωσης  της πείνας, των ασθενειών, του αναλφαβητισμού, της υποβάθμισης του περιβάλλοντος και των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.
«Η καταπολέμηση της φτώχειας δεν είναι ένα παιχνίδι», λέει ο Ρονάλντο. «Χρησιμοποιούμε αυτό το ματς ως ένα τρόπο για να αντλήσουμε  κεφάλαια και να κάνουμε τους ανθρώπους να έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι στα χέρια μας. Δουλεύοντας μαζί  θα κερδίσουμε όλοι τον αγώνα κατά της φτώχειας.
Ο Ρονάλντο και ο  Ζιντάν είναι αντίστοιχα στο τιμόνι των δύο διεθνών ομάδων  που ανταγωνίζονται κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα. Ο στόχος είναι να αντλήσει κεφάλαια για τη στήριξη ειδικών σχεδίων ανάπτυξης που έχουν επιλεγεί από το UNDP.
Τον ετήσιο αγώνα - που μεταδίδεται τηλεοπτικά σε παγκόσμιο επίπεδο - υποστηρίζεται από τους υπευθύνους του ποδοσφαίρου, την FIFA, και της UEFA.
Η 12η αγωνιστική Κατά της Φτώχειας πραγματοποιήθηκε στο Stade AS Saint-Étienne All-Star XI για να συμβάλει στην ενίσχυση των προσπαθειών ανάκαμψης του Έμπολα.

Η δική μας συνεισφορά, εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα θα είναι, εάν το επιθυμείτε, *το καλάθι συμμετοχής * (Συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα-Ρούχα-Παιχνίδια-Φάρμακα), τα οποία θα δοθούν στην ανάλογη Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Περιφερειακής Ενότητας  Σερρών, ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών .

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο abramakisnikos@gmail.com ως τις                              9-5-15   και στο τηλ.   6976766634 – φαξ                  2321029050.                                                                 

Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ξεκίνησε επετειακές δράσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά  και θεσμοθετούν δράσεις στην ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα .
Αυτή η δράση εντάσσεται σ αυτές τις πρωτοβουλίες.
                                                                                                                                                                       Προς γενικότερη ενημέρωσης σας http://www.undp.org/content/undp/en/home/ourwork/goodwillambassadors/match_against_poverty/                                                                                                                                                 




Ο χρήστης ΜΓΣ Πανσερραϊκός  πρόσθεσε 9 νέες φωτογραφίες — στην πόλη Serres.

Δημοσιεύθηκε  13 Μαΐου στις 6:09 μ.μ. · 
*2ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας 2015*
Στο τουρνουά μας τιμήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής κ .Ζήσης Βρύζας πρωταθλητής Ευρώπης 2004.
Συμμετείχαν 21 Ακαδημίες (2 από Βουλγαρία, ο Ολυμπιακός Θεσ/νίκης και οι υπόλοιπες από την πόλη & το Νομό μας), με 54 γκρουπ και έγιναν συνολικά 56 αγώνες διάρκειας 25 λεπτών για τις μικρές ηλικίες, 30 λεπτών για τα junior & προπαιδικό & 40 λεπτών για το παιδικό.

                                     
                                 
                               






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου