Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Την κούπα σήκωσαν τα Λιονταράκια στο Τουρνουά της Θεσσαλονίκης






Στο Διεθνές Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών που έγιναν από τις 24-27 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο Μάττα της Καλαμαριάς, συμμετείχαν τα τμήματα υποδομών Κ-17 και Κ-15 του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

Τα Λιονταράκια της ομάδας μας και του Νίκου Κουσουτζίδη στην κατηγορία του Παιδικού (γεν. 2001-02) κατέλαβαν την 1η θέση και το κύπελλο, επικρατώντας στο Μεγάλο Τελικό του ΟΣΦΠ Θεσσαλονίκης με σκορ 3-0.

Για να φτάσουν στην κούπα επικράτησαν στην προκριματική φάση της Ακαδημίας Γιώτσα με 5-1, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 2-0, ενώ ηττήθηκαν από τον ΟΣΦΠ Θεσσαλονίκης με 2-5

Στην κατηγορία του Προπαιδικού (γεν. 2002) τα Λιονταράκια της ομάδας μας, με προπονητή τον Τάκη Προύσαλη κατέλαβαν την 4η, καθώς ηττήθηκαν στον Μικρό Τελικό από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 1-0.

Οι παίκτες μας στην προκριματική φάση επικράτησαν του Αγροτικού Αστέρα με 1-0, της Θύελλας Φιλώτα με 3-1, ενώ ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Τέλος η ομάδα της Κ-17 του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ με προπονητή τον Στράτο Κιουσεχτσίδη κατέλαβε την 2η θέση, καθώς στον Μεγάλο Τελικό δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης γνωρίζοντς την ήττα με 0-4.

Για να φτάσουν μέχρι το Μεγάλο Τελικό οι παίκτες μας, επικράτησαν στα προκριματικά του Αγροτικού Αστέρα με 3-2, του Ήφαιστου με 8-0, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.


Ευχαριστούμε πολύ για το φωτογραφικό υλικό τον κο Γιαξή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου