Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ημέρα της Ειρήνης θα τιμηθεί στα φιλικά της 18-9-2016 στις εγκατστασεις μας.



Η Ημέρα της Ειρήνης θα τιμηθεί στα φιλικά της 18-9-2016 στις εγκαταστάσεις μας,που θα πραγματοποιήσουν οι ακαδημίες μας.

Οι μικροί αθλητές των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στο πλαίσιο της Ημέρας τίμησαν την Ημέρα της Ειρήνης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου 




                            Πανσερραϊκός: Γερές βάσεις και επένδυση στο μέλλον

Γερές βάσεις για το μέλλον στήνει ο Πανσερραϊκός με τις ακαδημίες της ομάδας, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια σχεδόν τριακόσια παιδιά διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου και ονειρεύονται μια μέρα να φορέσουν την «ερυθρόλευκη» φανέλα του συλλόγου.
Με κύριο αντικείμενο το δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη, το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα την έννοια του αθλητισμού, η ακαδημία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, στην προσπάθειά της για δημιουργία μιας αθλητικής κοινωνίας στις Σέρρες, έχει πετύχει πολλά, προς όφελος των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Λίγα λόγια για τον Πανσερραϊκό
Η Ακαδημία του Πανσερραϊκού δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου από το 1964, έχοντας βγάλει από τις Ακαδημίες της αξιόλογους παίκτες και μεγάλα ταλέντα.
Εδώ και 2 χρόνια έχει συνενωθεί και συνεργάζεται με την Ακαδημία "Πήγασος FC" και τη "1800".
Η Ακαδημία του "Πήγασου", αποτελεί τη δεύτερη ομάδα του Πανσερραϊκού έχοντας ηλικίες 98' και 97', με πολλές επιτυχίες σε Πρωταθλήματα Αν.Μακεδονίας, Τουρνουά και Τοπικά Πρωταθλήματα, όπως το ΕΠΣ Σερρών, στα οποία συμμετέχει.
Η επονομαζόμενη ομάδα "1800", αποτελεί την τρίτη ομάδα της μεγάλης Ακαδημίας, με παιδιά γεννημένα το 1999.
Τη βασική δομή της μεγάλης Ακαδημίας αποτελούν παιδιά ηλικιών 2000-2010, αυτή τη στιγμή είναι περίπου 270 αθλητές, και λέμε περίπου, διότι οι εγγραφές όλο και αυξάνονται.
Η Ακαδημία του συλλόγου διαθέτει δύο τμήματα κάθε ηλικίας, δηλαδή bambini, προπαιδικό και παιδικό όπως επίσης και 3 τμήματα Junior.
Όπως τονίζει ο κ. Αβραμάκης, υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος:
«Οι προπονητές σ'αυτές τις τρυφερές ηλικίες, είναι πρωτίστως παιδαγωγοί και επικεντρώνονται στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, εκπαιδεύοντας τα σε βασικές αρχές όπως ο σεβασμός στη μοναδικότητα, η αλληλοϋποστήριξη και η ομαδικότητα.
Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό πρωτίστως, και κατ'επέκταση με το ποδόσφαιρο».
Οι εγκαταστάσεις
Οι προπονήσεις γίνονται σε γήπεδα πλήρως εξοπλισμένα, με τους προπονητές να προσπαθούν σκληρά, έχοντας θετικά αποτελέσματα όπως φαίνεται από τους τίτλους, τα τουρνουά και πρωταθλήματα που οι ομάδες έχουν κατακτήσει, όπως η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον τελικό ανάμεσα στην ΕΠΣΜ και την ΕΠΣΣ, με τελικό σκορ 2-3, από το Παιδικό τμήμα των παιδιών του 2000.
Διοργανώσεις Φιλανθρωπικών Τουρνουά
Η ομάδα εκτός από αθλητικό πνεύμα διέπεται και από πνεύμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, όπως φαίνεται από τη δημιουργία και οργάνωση τουρνουά και διοργανώσεων, όπως το Τουρνουά Κατά της Φτώχειας - Πείνας, αυτό της Προστασίας Περιβάλλοντος και αυτό Κατά του Ρατσισμού και της Βίας.
Το τεχνικό team:
Διαθέτει δέκα προπονητές, κατόχους πτυχίων και καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Τεχνικός Διευθυντής: Παύλος Δημητρίου
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Νίκος Αβραμάκης
Προπονητές:
Γιώργος Τσιφούτης
Στράτος Κιουτσεκτσίδης
Τάκης Μπρούσαλης
Αχιλλέας Καραβασίλης
Απόστολος Τζιούφας
Γιάννης Φάκης
Γιώργος Κυριακίδης

Σταύρος Γιαξής
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Τάσος Αποστολόπουλος

Για το acadimies.gr Δώρα Κατσάνη
Επιμέλεια: Φανή Τσελεμπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου