Το δικό τους μήνυμα στον αγώνα κατά της φτώχειας και της πείνας έστειλαν εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.
Είκοσι ακαδημίες από το Νομό Σερρών και μία από τη γειτονική Βουλγαρία πήραν μέρος σε ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός, ευαισθητοποιεί τα παιδιά σε κοινωνικά θέματα και δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό τουρνουά ο  κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Θωμάς Μαύρος που έλαμψε με την παρουσία του κι έγινε αντικείμενο λατρείας από τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.




Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Βασίλης Χατζημιχαηλίδης βράβευσε τον Θωμά Μαύρο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση. Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό. Βλέποντας αυτά τα παιδιά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν ξεκίνησα στα τσικό του Πανιωνίου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε μερικά χρόνια να δούμε από αυτά τα παιδιά μεγάλους παίκτες για τη χώρα μας» είπε ο Θωμάς Μαύρος που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από τον πρόεδρο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Βασίλη Χατζημιχαηλίδη και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή ενώ ο ίδιος έκανε τις απονομές στις ακαδημίες που πήραν μέρος στο τουρνουά.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής βράβευσε τον Θωμά Μαύρο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

«Στο φετινό τουρνουά είχαμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή ακαδημιών σε σύγκριση με τα προηγούμενα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και γενικός αρχηγός της πρώτης ομάδας Νίκος Αβραμάκης.


Βράβευση της ακαδημίας του Πανσερραϊκού από το Θωμάς Μαύρο

Οι ακαδημίες που πήραν μέρος ήταν:του Πανσερραϊκού, του Εθνικού Σιδηροκάστρου, της Ηράκλειας, της Ελπίδας Σκουτάρεως, του Χειμάρρου, του Πανσουλιακού, του Ηρακλή Σερρών, της Βυρώνειας, του Ολυμπιακού Λευκώνα, της Σέρρες 85, των Αετών, του Διγενή Πορροϊων, της Α.Ε. Νιγρίτας, του Sport Village, της Μαυροθάλασσας, του Δημητριτσίου, του Νέου Πετριτσίου, του Νεοχωρίου, της Νίκης Χριστός, του Α.Ο. Νιγρίτας και μια από τη γειτονική Βουλγαρία.
Κ. Εμμανουηλίδου, Τσιφούτης, Δημητρίου, Μαύρος, Σιάκκας, Στοίλας



Σιδέρης, Μωυσιάδης, Τζελέπης, Χατζημαργαρίτης, Αναστασιάδης, Χατζηπαντελής, Χατζημιχαηλίδης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, Χαραλαμπίδης, Στοίλας, Σιάκκας
Βράβευση της ακαδημίας του Εθνικού Σιδηροκάστρου από τον Θωμά Μαύρο
Ο Θωμάς Μαύρος υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα
Βράβευση της ακαδημίας της Σέρρες 85 από τον Θωμά Μαύρο
Βράβευση της ακαδημίας της Ελπίδας Σκουτάρεως
Βράβευση της ακαδημίας της Α.Ε. Νιγρίτας
Βράβευση της ακαδημίας του Ηρακλή Χειμάρρου
Βράβευση της ακαδημίας του Sport Village (αντίπαλοι στα γήπεδα Θωμάς Μαύρος και Γιώργος Παπαδόπουλος τη δεκαετία του 80)
Βράβευση της ακαδημίας της Νίκης Χριστός

Μοιράσου το άρθρο:


Ένα τουρνουά, εκατοντάδες χαμόγελα (φωτογραφίες)

http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/seres/ena-toyrnoya-ekatontades-chamogela-fotografies/
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το 5οΔιεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.
Εκατοντάδες μικρά παιδιά από είκοσι ακαδημίες του Νομού Σερρών και μία της Βουλγαρίας πρόσφεραν όμορφο θέαμα και έστειλαν κοινωνικά μηνύματα (σε προηγούμενο άρθρο στο ert.gr παρουσιάσαμε τις βραβεύσεις με πρωταγωνιστή τον Θωμά Μαύρο που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του τουρνουά)
Οι ακαδημίες που πήραν μέρος στο φετινό τουρνουά ήταν:
Του Πανσερραϊκού, του Εθνικού Σιδηροκάστρου, της Ηράκλειας, της Ελπίδας Σκουτάρεως, του Χειμάρρου, του Πανσουλιακού, του Ηρακλή Σερρών, της Βυρώνειας, του Ολυμπιακού Λευκώνα, της Σέρρες 85, των Αετών, του Διγενή Πορροϊων, της Α.Ε. Νιγρίτας, του Sport Village, της Μαυροθάλασσας, του Δημητριτσίου, του Νέου Πετριτσίου, του Νεοχωρίου, της Νίκης Χριστός, του Α.Ο. Νιγρίτας και μια από τη γειτονική Βουλγαρία.