Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

#WorldCleanAirDay

ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
Μια παγκόσμια εκστρατεία για καθαρό αέρα
Ανακαλύψτε πώς σας επηρεάζει ο αέρας στην πόλη σας
Ο Μ.Γ.Σ Πανσερραικος συμμετέχουν στην ημέρα με προώθηση των μηνυμάτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Περιβάλλοντος που έχει την ευθύνη της ημέρς μέσα απο τα κοινωνικά δυκτια
Ο Δήμος Σερρών μετά απο πρόταση του Ομίλου Σερρών για UNESCO εντάχθηκε στο Δυκτιο των πόλεων *Κατά της Ατμοσφαιρικής Ρυπανσης το 2018.
Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ είναι ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος στην ΕΛΛΑΔΑ που συμμετέχει στην 1η Παγκόσμια ημέρα 2020


Τι γίνεται αν βλέπουμε την αόρατη ατμοσφαιρική ρύπανση που σκοτώνει περισσότερους από 7 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο; 
Θα μας έκανε να δράσουμε;
Στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, για πρώτη φορά, ο κόσμος θα ενώσει τη γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας του ΟΗΕ για τον καθαρό αέρα για τον γαλάζιο ουρανό . 
Το θέμα για το 2020 είναι "
Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι τώρα η μεγαλύτερη περιβαλλοντική απειλή για την υγεία, αλλά μπορεί να προληφθεί. Έχουμε λύσεις και τεχνολογία. Για να βελτιώσουμε την ποιότητα του αέρα, χρειαζόμαστε όλους τους επιβάτες - από ιδιώτες έως ιδιωτικές εταιρείες έως κυβερνήσεις.
Η ατμοσφαιρική ρύπανση δεν πρέπει να είναι μέρος του συλλογικού μας μέλλοντος. Ο καθαρότερος αέρας θα μας κάνει πιο υγιείς, θα προστατεύσουμε τη φύση και θα συμβάλουμε στην επίτευξη των παγκόσμιων στόχων για την κλιματική αλλαγή.
Τι κάνεις για να καθαρίσεις τον αέρα;
Πείτε μας: #CleanAirForAll 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου