Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Στο Ρέντη η Ακαδημία του Πανσερραϊκού!

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 - 10:23
Στο Ρέντη η Ακαδημία του Πανσερραϊκού!
Ξενάγηση στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη πραγματοποιήθηκε στην ομάδα Κ14 της Ακαδημίας του Πανσερραϊκού. Όπως είναι γνωστό, η ομάδα των Σερρών συμμετέχει στο τουρνουά του Ολυμπιακού και ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα κόντρα στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, με τα παιδιά, τους προπονητές αλλά και τους γονείς να έχουν την ευκαιρία να δουν τους χώρους.
Μάλιστα, οι Γιώργος Αμανατίδης και Δομένικος Μασούλας ανέλαβαν ρόλο ξεναγών, εξηγώντας μάλιστα σε όλους τη λειτουργία του Κέντρου της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας. Αξίζει να σημειωθεί, πως όλοι εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις του Θρύλου, ενώ στο τέλος της ξενάγησης γονείς και παιδιά φωτογραφήθηκαν μπροστά στο σήμα του Ολυμπιακού.
http://www.gavros.gr/content/akadhmies/118330-sto-renth-h-akadhmia-toy-panserraikoy

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 - 18:54

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά των Ακαδημιών του Θρύλου (pics)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά των Ακαδημιών του Θρύλου (pics)
Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά «90 Χρόνια Ολυμπιακός» που διοργάνωσε η Ακαδημία του συλλόγου και το οποίο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και το οποίο διεξήχθη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.
Η Κ14 του Θρύλου με προπονητή τον Γιώργο Παπακωστούλη κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά (νίκησε 6-0 στον τελικό τη Δήμητρα Απόλλων Τρικάλων), ενώ και οι οκτώ ομάδες που συμμετείχαν, έδωσαν ωραία παιχνίδια αυτό το τριήμερο και ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο!
Ο Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο στην Ακαδημία του και είναι σε θέση να διοργανώνει άψογα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών τα οποία θα προσελκύσουν στο μέλλον και ομάδες από το εξωτερικό.
Μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησε η τελετή λήξης την οποία και παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, ο οποίος ευχαρίστησε όλες τις ομάδες και τους γονείς των παιδιών και τόνισε πως ο Ολυμπιακός εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά.
Το «παρών» στην τελετή λήξης έδωσε και ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γρηγόρης Γεωργάτος ο οποίος απένειμε και το κύπελλο της 2ης θέσης στη Δήμητρα Τρικάλων ενώ απονομές έκαναν και οι κ.κ Ελευθεριάδης, Μαυρογενίδης, Στρακόσια και Αμανατίδης.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες Κ-13 και Κ-14 του Ολυμπιακού, δυο ομάδες από τις Ελπίδες Αγρινίου, η Δήμητρα Απόλλων Τρικάλων, ο Πανσερραϊκός και οι Μικτές Αχαΐας και Αργολίδας. Τα αποτελέσματα των τριών ημερών του τουρνουά:
Η τελική κατάταξη: 1. Ολυμπιακός Κ-14, 2. Δήμητρα Τρικάλων, 3. Μικτή Αργολίδας, 4. Μικτή Αχαΐας, 5. Πανσερραϊκός, 6. Ολυμπιακός Κ-13, 7-8: Ελπίδες Αγρινίου. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν ο Γιάννης Τσιούλος της Μικτής Αργολίδας με 5 γκολ. Σε όλες τις ομάδες απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά κύπελλα!
Δευτέρα 28/12
Ολυμπιακός Κ/14-Πανσερραϊκός 3-0
Ολυμπιακός Κ/13-Μικτή Αργολίδας 0-2
Μικτή Αχαΐας-Ελπίδες Αγρινίου 1 1-0
Ελπίδες Αγρινίου 2-Δήμητρα Τρικάλων 0-6
Τρίτη 29/12
Πανσερραϊκός-Μικτή Αχαΐας 0-1
Ολυμπιακός Κ/13-Δήμητρα Τρικάλων 0-0
Ολυμπιακός Κ/14-Ελπίδες Αγρινίου 1 5-0
Μικτή Αργολίδας-Ελπίδες Αγρινίου 2 6-0
Ολυμπιακός Κ/14-Μικτή Αχαΐας 5-0
Ελπίδες Αγρινίου 1-Πανσερραϊκός 1-2 
Ολυμπιακός Κ/13-Ελπίδες Αγρινίου 2 4-0
Μικτή Αργολίδας-Δήμητρα Τρικάλων 0-1
Τετάρτη 30/12
Θέσεις 5-6: Ολυμπιακός Κ/13-Πανσερραϊκός 0-4
Θέσεις 3-4: Μικτή Αχαΐας-Μικτή Αργολίδας 0-3
Θέσεις 1-2: Ολυμπιακός Κ/14-Δήμητρα Τρικάλων 6-0
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ
«Τουρνουά υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου αλλά και εκπαιδευτικού»
Μετά το τέλος του τουρνουά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ, Γιώργος Παύλου απεύθυνε χαιρετισμό προς τα μέλη των ομάδων και τους γονείς τονίζοντας τα εξής: «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία για εμάς και τα παιδιά μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω αθλητές, γονείς, προπονητές για την συμμετοχή σας. Αυτό είναι το πρώτο τουρνουά που διοργανώνει μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός και θα υπάρξουν και άλλα στο μέλλον με περισσότερες ομάδες και πιο πολλούς φίλους.
Σκοπός μας ήταν να δημιουργηθεί ένα τουρνουά υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου αλλά και εκπαιδευτικού. Ένα τουρνουά που θα έχει όλα τα εχέγγυα για την σωστή λειτουργία και ασφαλώς θα δώσει χαρά στα παιδιά. Μακριά από κερδοσκοπικούς σκοπούς. Για να έρθουν πιο κοντά οι φίλοι του Ολυμπιακού και εκείνοι που θέλουν να τον γνωρίσουν. Καλή χρονιά σ’ όλους».
«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό»
Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ευχαρίστησαν τον Ολυμπιακό για την πρόσκληση και την φιλοξενία και σημείωσαν πως είναι μεγάλη τιμή τους να συμμετέχουν στο ιστορικό πρώτο τουρνουά. Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Πανσερραϊκού κ. Αβραμάκης Νίκος σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την πρόσκληση. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να έρθουμε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και να παίξουμε σε τουρνουά του».
Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας της Ελπίδας Αγρινίου κ. Τάγκαλος Παναγιώτης είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που μας τίμησε καλώντας μας στο πρώτο τουρνουά της. Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοια οργάνωση και υπευθυνότητα στο τουρνουά. Αξίζει ένα μπράβο στους διοργανωτές. Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό και όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες έδειξαν πως έχουν ταλέντο».
http://www.gavros.gr/content/akadhmies/118485-megalh-epityxia-shmeiwse-to-toyrnoya-twn-akadhmiwn-toy-thryloy-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου