Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

Μια αλλιώτικη εκδήλωση διοργάνωσαν χθες Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, οι Ακαδημίες του Πανσερραϊκού στις εγκαταστάσεις τους στο NRG Sports Center. 

Μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά, που διασκέδασαν, χάρηκαν, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την στρογγυλή θεά.  
Στην αρχή παιδιά και γονείς, ακολουθώντας το έθιμο των ημερών,  στόλισαν το φυσικό έλατο με πολύχρωμε μπάλες και λαμπιόνια.
Ακολούθως τα παιδιά γοητεύθηκαν από τη μαγεία της μεγάλης οθόνης καθώς παρακολούθησαν μια ταινία κινουμένων σχεδίων με θέμα τον Αη Βασίλη και το μοίρασμα των δώρων. 
Στη συνέχεια ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Δήμος Νικόλαος, μίλησε στα παιδιά για την σωστή διατροφή των αθλητών. Για το τι πρέπει να αποφεύγουν και τι να καταναλώνουν. Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή και ενδιαφέρον τα όσα χρήσιμα και ωφέλιμα ακούστηκαν, εντυπωσίασαν όμως με τις ερωτήσεις τους και τις τοποθετήσεις τους στο διάλογο για την διατροφή που ακολούθησε.
Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα παιδιά να τιμούν το πολύ ωραίο μπουφέ με κεράσματα, εδέσματα και γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι γονείς αλλά και η Ακαδημία του Πανσερραϊκού.
Ανάλογες γιορτές θα διοργανωθούν και τις επόμενες ημέρες καθώς ήταν αδύνατο να συμμετέχουν όλα τα παιδιά των Ακαδημιών.
 
 
IMG 4012
.
IMG 4015
.
IMG 4018
.
IMG 4019
.
IMG 4021
.
IMG 4029
.
IMG 4059 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου