Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Διεθνής Ημέρα Νεολαίας 2021 , « Μετασχηματισμός συστημάτων τροφίμων: Νεανική καινοτομία για την ανθρώπινη και πλανητική υγεία »,

 


Δημοσιεύτηκε από Katerina Emmanouilidou 2 ώρ. 
Το θέμα της Διεθνούς Ημέρας Νεολαίας 2021 είναι,
« Μετασχηματισμός συστημάτων τροφίμων: Νεανική καινοτομία για την ανθρώπινη και πλανητική υγεία »,
με στόχο να τονίσει ότι η επιτυχία μιας τέτοιας παγκόσμιας προσπάθειας δεν θα επιτευχθεί χωρίς τη σημαντική συμμετοχή των νέων.
Έχει αναγνωριστεί ότι υπάρχει ανάγκη για μηχανισμούς υποστήριξης χωρίς αποκλεισμούς που διασφαλίζουν ότι οι νέοι συνεχίζουν να ενισχύουν τις προσπάθειες συλλογικά και ατομικά για την αποκατάσταση του πλανήτη και την προστασία της ζωής, ενώ ενσωματώνουν τη βιοποικιλότητα στον μετασχηματισμό των συστημάτων τροφίμων.
Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να αυξηθεί κατά 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους τα επόμενα 30 χρόνια, έχει αναγνωριστεί από πολλούς ενδιαφερόμενους φορείς ότι η απλούστερη παραγωγή μεγαλύτερου όγκου πιο υγιεινών τροφίμων δεν θα διασφαλίσει την ανθρώπινη και πλανητική ευημερία.
Πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν και άλλες κρίσιμες προκλήσεις, όπως οι διασυνδέσεις που ενσωματώνονται στην ατζέντα του 2030, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της φτώχειας. κοινωνική ένταξη · φροντίδα υγείας; διατήρηση της βιοποικιλότητας? και τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής.
Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα των Νέων ,
την Ημέρα των Νέων της πόλης μας ,
τους νέους αθλητές μας .
προωθώντας την καμπάνια των Ηνωμένων Εθνών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου