Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Thank you for joining! United Nations: International Day of Sport for Development and Peace

 

from:DGC-creative creative@un.org
to:DGC-creative <creative@un.org>
date:6 Apr 2022, 19:06
subject:Thank you for joining! United Nations: International Day of Sport for Development and Peace
mailed-by:un.org
Signed by:un.org



Αγαπητέ εγγεγραμμένους IDSDP,

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωσή μας, «Ο ρόλος του αθλητισμού στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής», για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη! Ελπίζουμε να σας άρεσε να ακούτε από όλους τους ομιλητές μας και να μάθετε πώς ο αθλητισμός μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για το #ClimateAction!

Εάν χάσατε ή θέλετε να ξαναδείτε τις ομιλίες και τις συνομιλίες, η εκδήλωση είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση κατ' απαίτηση στο κανάλι του ΟΗΕ στο YouTube. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση youtube.com/watch?v=5P6Rim7F9RM για παρακολούθηση ανά πάσα στιγμή.

Ελπίζουμε ότι εμπνεύσατε να μάθετε περισσότερα και να συμμετάσχετε στα Ηνωμένα Έθνη και τους καλεσμένους μας για να μιλήσετε και να απαιτήσετε δράση για την κλιματική αλλαγή. Εάν ενδιαφέρεστε για το πώς μπορείτε να αναλάβετε ατομική δράση για την κλιματική αλλαγή και τη βιωσιμότητα, επισκεφτείτε την καμπάνια ActNow των Ηνωμένων Εθνών στη διεύθυνση un.org/ActNow.

Ευτυχισμένη Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που είστε μαζί μας! 

Τα λέμε στην επόμενη εκδήλωσή μας.

Με εκτιμιση,

Τμήμα Παγκόσμιων Επικοινωνιών των Ηνωμένων Εθνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου