Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Προστατέψτε και ενδυναμώστε τις γυναίκες και τα κορίτσια στην Ουκρανία και τις γειτονικές χώρες.



 Panserraikos MGS


M.G.S PANSERRAIKOS
SERRES-GREECE
Προστατέψτε και ενδυναμώστε τις γυναίκες και τα κορίτσια στην Ουκρανία και τις γειτονικές χώρες.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει οδηγήσει σε περισσότερους από 4,2 εκατομμύρια πρόσφυγες και πάνω από 7 εκατομμύρια εσωτερικά εκτοπισμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γυναίκες και παιδιά. Ο πόλεμος συνέβαλε σε αυξανόμενους κινδύνους, όπως η εμπορία ανθρώπων, η βία λόγω φύλου, η σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση και η καταναγκαστική εργασία.
Το UN Women των Ηνωμένων Εθνών,έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τον λαό της Ουκρανίας, ιδιαίτερα τις γυναίκες και τα κορίτσια, αυτή τη στιγμή της μεγαλύτερης ανάγκης.
Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι αντιμετωπίζονται οι ανάγκες προτεραιότητας των γυναικών και γίνονται σεβαστά τα δικαιώματά τους: Υποστηρίζουμε την πρόσβαση των γυναικών σε πληροφορίες, ασφάλεια καθώς και σε βασικές ανάγκες, όπως τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα υγιεινής, διαμονή, νερό και πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια και συνδεσιμότητα.
Υποστηρίζουμε την πρόσβαση των γυναικών στα μέσα διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας εργασίας και απόκτησης εισοδήματος.
Διεξάγουμε γρήγορες αξιολογήσεις φύλου για να διασφαλίσουμε ότι ενημερωμένα δεδομένα και αναλύσεις σχετικά με τη δυναμική των φύλων του πολέμου και τις επιπτώσεις του είναι διαθέσιμα σε όλους όσους εργάζονται για την απόκριση.
Στη Μολδαβία και την Ουκρανία, υποστηρίζουμε τις γυναικείες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που υποστηρίζουν πληθυσμούς που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, καθώς και βασικές υπηρεσίες για τις γυναίκες και τα κορίτσια πρόσφυγες.
Βοηθήστε στην αντιμετώπιση των αυξανόμενων αναγκών των γυναικών και των κοριτσιών στην Ουκρανία και εκείνων που αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε γειτονικές χώρες.
Παρακαλούμε συμβάλετε σήμερα
Βίντεο: Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι κρίση για γυναίκες και κορίτσια https://www.youtube.com/watch?v=q9ufd0Vdl7g
Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ με ΟΛΑ τα τμήματα του (μοναδική ομάδα στην Ελλάδα ) των 23 αθλημάτων του ,αυτές τις δύσκολες ημέρες, προωθεί την καμπάνια των Ηνωμένων Εθνών για τις Γυναίκες της Ουκρανίας.
Όποιος θα ήθελε να συμβάλει, παρακολουθήστε και προωθήστε την πορεία αυτή της καμπάνιας https://donate.unwomen.org/en
# Το UN Women είναι ο οργανισμός του ΟΗΕ που παρέχει προγράμματα, πολιτικές και πρότυπα που προασπίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών και διασφαλίζουν ότι κάθε γυναίκα και κορίτσι ανταποκρίνεται πλήρως στις δυνατότητές της. https://www.unwomen.org/en
30
Απήχηση
0
Αλληλεπιδράσεις
-13,4x χαμηλότερα
Δείκτης διανομής
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου