Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ένας ωκεανός, ένα κλίμα, ένα μέλλον - Μαζί!

/#antonioguterres #FootballForTheGoals #un #GlobalGoals #OceanDecade #SDG14 #FromTheFrontlineundp

#PanserraikosMGS

Αγαπητέ φίλε του Ωκεανού,







https://oceandecade.org/https://oceandecade.org/sign-up/



Σας ευχαριστούμε για τη δέσμευση και την ηγεσία σας για τον γαλάζιο πλανήτη μας, με έναν ωκεανό και κλίμα που μας συνδέει όλους. Σας ευχαριστούμε επίσης για τη συμμετοχή σας στο The Ocean Project και στο παγκόσμιο δίκτυο της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών!

Μαζί, αναπτύσσουμε ενεργά το κίνημα για έναν υγιή ωκεανό και ένα πιο σταθερό κλίμα και επιτυγχάνουμε σημαντικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των πραγματικά ιστορικών δεσμεύσεων 30x30 που ανακοινώθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για τη Βιοποικιλότητα (COP15). Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δώσει προτεραιότητα στο 30x30 ως μια σημαντική εστίαση δράσης με το δίκτυο χιλιάδων οργανισμών μας και είναι σημαντικό να γιορτάσουμε συλλογικά αυτήν την τεράστια νίκη για τη φύση και το μέλλον του πλανήτη μας! Ο όγκος της συνεργασίας που απαιτήθηκε για την επίτευξη αυτής της νίκης ήταν εντυπωσιακός, γιορτάστε λοιπόν από καρδιάς καθώς το 2022 πλησιάζει στο τέλος του και ας διατηρήσουμε τη δυναμική για το 2023 και μετά!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Υποστηρικτές μας, των οποίων η γενναιοδωρία μας επιτρέπει να καταλύουμε τη συλλογική δράση για τον ωκεανό και το κλίμα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε Υποστηρικτής, ενημερώστε μας. Ευχαριστούμε, επίσης, το Συμβουλευτικό Συμβούλιο Νέων της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών και το δίκτυο αποφοίτων, την παγκόσμια κοινότητα με περισσότερους από 2.000 συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων ηγετών και οργανώσεων νέων, ζωολογικούς κήπους, ενυδρεία και μουσεία και πολλούς άλλους που έκαναν πραγματικότητα αυτήν την παγκόσμια δέσμευση 30x30 και για την εμπλοκή σας σε ένα σωρό αλληλένδετα θέματα!

Το επόμενο έτος, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και με άλλους για να διασφαλίσουμε ότι οι εθνικοί μας ηγέτες θα εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους 30x30 και θα αναλάβουν ισχυρή δράση για τον ωκεανό και το κλίμα μας! Συνεργαζόμενοι με πρωτοφανείς τρόπους, με οργανισμούς όλων των τομέων, μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Νέο για το 2023 και μετά, το The Ocean Project θα επικεντρώσει περαιτέρω τη συμμετοχή και την ηγεσία των νέων σε ό,τι κάνουμε! Εργαζόμαστε στα παρασκήνια και αναπτύσσουμε σταθερά μια πρωτοβουλία νέων και ένα παγκόσμιο δίκτυο από το 2009 που είναι 100% συνεργατικό, δημιουργώντας συναρπαστικές στρατηγικές και καμπάνιες με ομοϊδεάτες οργανισμούς για την πλήρη δέσμευση της δύναμης της νεολαίας. Και έχουμε συναρπαστικά σχέδια για το επόμενο έτος, συμπεριλαμβανομένου του συντονισμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων υπεράσπισης των νέων, της διευκόλυνσης των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών σε όλη την πόλη και της συγκέντρωσης του κόσμου για να αναλάβει δράση για το ωκεάνιο κλίμα με εθνικούς και παγκόσμιους φορείς λήψης αποφάσεων.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας! Μαζί, μπορούμε να επιταχύνουμε τις μεταμορφωτικές αλλαγές για ανθεκτικό αντίκτυπο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και με άλλους το 2023 για να αναπτύξουμε το κίνημα για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μέλλον με έναν υγιή μπλε πλανήτη και ένα σταθερό κλίμα!

Ευτυχισμένο το νέο έτος 2023 !

Τις καλύτερες ευχές,

Ένας ωκεανός, ένα κλίμα, ένα μέλλον - Μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου