Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

"Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την ποικιλομορφία και να εφαρμόσουμε τις διαδικασίες κατά των διακρίσεων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, χρειαζόμαστε υποστήριξη από όλους τους ενδιαφερόμενους στο παιχνίδι και από την κοινωνία των πολιτών".

Full house as Federico Addiechi, FIFA’s Head of Sustainability & Diversity, welcomes guests to .
Προβολή εικόνας στο Twitter


Πολλές βασικές φωνές για την προώθηση της πολυμορφίας και την καταπολέμηση των διακρίσεων παρακολούθησαν την εναρκτήρια εκδήλωση στη Μόσχα. Οι επικεφαλής της FIFA, Federico Addiechi, ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας Sarai Bareman και ο ανώτερος υπάλληλος των συλλόγων Joyce Cook, συμπεριλάμβαναν την Moya Dodd, την Karina LeBlanc, τον Jason Roberts, τον αξιωματικό της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομάδας Alexey Smertin.
Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της FIFA και των κυριότερων ενδιαφερόμενων μερών για την καταπολέμηση κάθε μορφής διακρίσεων και την προώθηση της πολυμορφίας στο ποδόσφαιρο.
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι το Δίκτυο Φιλανθρωπικών Δρόμων έχει δημιουργήσει το House of Diversity τους στη Μόσχα, καθώς προσφέρει στους ντόπιους και στους επισκέπτες ανεμιστήρες ένα ειδικό χώρο για να γιορτάσουν την ποικιλομορφία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018", δήλωσε ο Addiechi.
"Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την ποικιλομορφία και να εφαρμόσουμε τις διαδικασίες κατά των διακρίσεων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, χρειαζόμαστε υποστήριξη από όλους τους ενδιαφερόμενους στο παιχνίδι και από την κοινωνία των πολιτών".
Σημαντική πρόοδος σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια, καθώς η FIFA συνεργάστηκε στενά με την τοπική οργανωτική επιτροπή, το δίκτυο Fare και άλλους εταίρους για την ενίσχυση και την επέκταση των μέτρων κατά των διακρίσεων.
Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο θα σπάσει νέο έδαφος, με την εισαγωγή ενός νέου πρωτοκόλλου για την αντιμετώπιση περιστατικών κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα και την εκτενή εκπαίδευση που παρέχεται σε όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό για την καταπολέμηση των διακρίσεων. Ενώ οι έμπειροι παρατηρητές κατά των διακρίσεων αναπτύσσονται στα γήπεδα, οι διαιτητές μπορούν πλέον να παρέμβουν μετά από μια διαδικασία τριών βημάτων.
https://www.fifa.com/worldcup/news/fifa-joins-opening-of-diversity-house-initiative-in-russia

https://img.fifa.com/image/upload/wg4ub76pezwcnxsaoj98.pdf
https://img.fifa.com/image/upload/arn2ylavxd26pnn2l83i.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου