Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Ti σημαίνει Living Football

https://www.fifa.com/livingfootball
Εισαγωγή
Από τη γέννησή του, το ποδόσφαιρο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των κοινοτήτων μας. Είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι, περισσότερο από ένα άθλημα. είναι ένας τρόπος ζωής που όλοι αγκαλιάζουμε, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το θρήσκευμα, την εθνότητα, την εκπαίδευση, το φύλο ή τη θρησκεία.
Το "Living Football" είναι κάτι περισσότερο από μια διαμαρτυρόμενη κραυγή ή μάρκα. είναι αυτό που κάνουμε, ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ.
Εκφράζει τη δέσμευσή μας για το όμορφο παιχνίδι και μας θυμίζει για πάντα τον καθοριστικό ρόλο που παίζει στις κοινότητές μας και στη ζωή μας.
Θα εγγυηθούμε ένα περιβάλλον στο οποίο το πάθος και η αφοσίωση του Ζωντανού Ποδόσφαιρου είναι αναγνωρισμένα, καλλιεργημένα και σεβαστά καθ 'όλη. Και ενώ το Living Football μπορεί να αγκαλιαστεί και να εκφραστεί διαφορετικά από τον καθένα από εμάς, διαμορφωμένο από την προσωπική μας σχέση με το παιχνίδι, πιστεύουμε ότι το οικουμενικό του νόημα πρέπει να κατανοηθεί και να μοιραστεί από όλους.
Αρχές και επιπτώσεις
Living Football είναι μια δέσμευση για το παιχνίδι Το
ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, ένα άθλημα, ένας τρόπος ζωής που είναι διαθέσιμος και φιλόξενος σε όλους. Είναι με μεγάλη σαφήνεια, ταπεινότητα και μια ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος που βλέπουμε προς το μέλλον και θέτουμε πραγματικά το ποδόσφαιρο στο επίκεντρο όλων αυτών που κάνουμε.
Ζώντας το ποδόσφαιρο είναι μια δέσμευση για τους ανθρώπους
Είτε απολαμβάνει στο γήπεδο, στο σπίτι, σε ένα καφέ ή μπαρ ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, το ποδόσφαιρο είναι στο ύφος των κοινοτήτων μας και της καθημερινής μας ζωής. Είναι ευθύνη μας να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του παιχνιδιού μακροπρόθεσμα, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας, φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Το ζωντανό ποδόσφαιρο είναι μια δέσμευση στον πλανήτη
Για να διασφαλίσουμε το μέλλον του ποδοσφαίρου, πρέπει να προστατεύσουμε την ομορφιά, την ποικιλομορφία και την ποιότητα ζωής στον πλανήτη μας. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στον μετριασμό των αρνητικών επιπτώσεων της παρουσίας και της δραστηριότητάς μας στο περιβάλλον, ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι μας, όπου κι αν είμαστε, έχουν την ευκαιρία να βιώσουν και να απολαύσουν τη μαγεία και την ομορφιά του παιχνιδιού.
Το ζωντανό ποδόσφαιρο είναι μια δέσμευση για το μέλλον
Είναι για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου με την καλλιέργεια της ακεραιότητας και της ποιότητας του παιχνιδιού για όλους, και όχι μόνο για σήμερα αλλά για τις επόμενες γενιές. Μας εμπνέει να είμαστε ένας οργανισμός που αξίζει την εντολή του ως διαχειριστής και πρωταθλητής του ποδοσφαίρου για όλους.
συμπέρασμα
Το Living Football στηρίζει το όραμά μας για το ποδόσφαιρο. για το παρόν και τώρα, για το μέλλον, και για τους ανθρώπους που το κάνουν τόσο ξεχωριστό - είτε πρόκειται για τους παίκτες, τους προπονητές μας, τους οπαδούς μας, τους συνεργάτες μας ή τους διαχειριστές. Επειδή το ποδόσφαιρο δεν ανήκει στη FIFA, ούτε ανήκει στο προσωπικό του ή σε οποιοδήποτε άλλο όργανο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των παικτών, των συλλόγων ή των χωρών. Ανήκει στον λαό. σε όλους εμάς που ζούμε ποδόσφαιρο, κάθε μέρα.
Έτσι, Ζωντανό Ποδόσφαιρο.
Είναι αυτό που κάνουμε. Γι 'αυτό είμαστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου