Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Αγαπητέ μέλος του FFTG,

   #antonioguterres #FootballForTheGoals #un #GlobalGoals

#MGSPANSERRAIKOS

#PanserraikosMGS

Λογότυπο Ποδόσφαιρο για τα γκολ

Αγαπητέ μέλος του FFTG,

Ελπίζουμε αυτό το email να σας βρίσκει καλά.

Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε ουσιαστική ευκαιρία να υποστηρίξετε τους ΣΒΑ και να παρέχουμε στοιχεία και μηνύματα σχετικά με την αποστολή του οργανισμού σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας ότι αυτή τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου στις 9:00 π.μ. EST (3:00 μ.μ. CET /5:00 μ.μ. EAT), ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες πρόκειται να εκφωνήσει μια κρίσιμη ομιλία για τον καθορισμό της ατζέντας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.


Σε αυτή την ομιλία, θα τονίσει την επείγουσα ανάγκη για συλλογική δράση για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ). τονίζοντας τη σημασία της δράσης για το κλίμα, την επίτευξη της ισότητας των φύλων και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα τονίσει επίσης το βαρύ τίμημα που προκαλούν οι πρόσφατες συγκρούσεις στους αμάχους.

Θα σας παρέχουμε ευχαρίστως οπτικά στοιχεία και προτεινόμενους λεζάντες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ενίσχυση τη Δευτέρα, αμέσως μετά την ομιλία του ΓΓ, εάν αυτό είναι χρήσιμο και σχετικό με την αποστολή σας.

Αυτή η ομιλία θα είναι ορατή στο κανάλι των Ηνωμένων Εθνών στο YouTube στις 6 Φεβρουαρίου και όπως πάντα, μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που κοινοποιούνται σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το υλικό που θα κοινοποιηθεί τη Δευτέρα στο διοικητικό συμβούλιο του FFTG Trello .

YouTube.com/UnitedNations

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο FootballfortheGoals@un.org .

Τις καλύτερες ευχές,

Ομάδα FFTG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου