Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Συμμετοχή του ΜΓΣΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στην 26 Διασκεψη για το κλίμα !

 


Προώθηση στα σχολεία του νομού πραγματοποιησε ο Σύλλογος της δράσης για την διάσκεψη για το κλίμα 

TOGETHER FOR OUR PLANET – THE UK’S YEAR OF CLIMATE ACTION

https://together-for-our-planet.ukcop26.org/


Η Διάσκεψη COP 26 των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, που φιλοξενείται από το Ηνωμένο Βασίλειο σε συνεργασία με την Ιταλία, θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου 2021 στην πανεπιστημιούπολη εκδηλώσεων της Σκωτίας (SEC) στη Γλασκώβη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπό το πρίσμα των παγκόσμιων επιπτώσεων του COVID-19, το Γραφείο COP της UNFCCC, με το Ηνωμένο Βασίλειο και τους Ιταλούς εταίρους του, αποφάσισε να επαναπρογραμματίσει τη διάσκεψη που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2020. Ο επαναπρογραμματισμός της διάσκεψης διασφαλίζει ότι όλα τα μέρη μπορούν να επικεντρωθούν σε τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτό το ζωτικής σημασίας συνέδριο και δίνει περισσότερο χρόνο για να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλους τους εμπλεκόμενους για να αυξήσουμε τη φιλοδοξία για το κλίμα, την ανθεκτικότητα και τη μείωση των εκπομπών.

https://cop26platform.unfccc.int/cop26/auth




https://unfccc.int/climate-action/sectoral-engagement/sports-for-climate-action

https://unfccc.int/climate-action/sectoral-engagement/sports-for-climate-action/participants-in-the-sports-for-climate-action-framework


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου