Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Η Σύνοδος Κορυφής COP27 του ΟΗΕ για το κλίμα κερδίζει δυναμική.




 #AntonioGuterres #ClimateAction! #COP27 #antonioguterres #FootballForTheGoals #un

Η Σύνοδος Κορυφής COP27 του ΟΗΕ για το κλίμα κερδίζει δυναμική. Ελάτε μαζί μας για τη δεύτερη εβδομάδα της συνόδου κορυφής (14-18 Νοεμβρίου) για να τονίσουμε τον σημαντικό ρόλο των επιστημών των ωκεανών στην απελευθέρωση της δράσης για το κλίμα.

Ακολουθήστε παρακάτω μερικές από τις βασικές εκδηλώσεις της ΔΟΕ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας της συνόδου κορυφής για το κλίμα.
Καθώς οι ώρες και οι τόποι διεξαγωγής ενδέχεται να αλλάξουν, κάντε κλικ εδώ για να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της ΔΟΕ για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.
Ελάτε μαζί μας στο COP27 Virtual Ocean Pavilion για πρόσβαση σε ζωντανές και κατ' απαίτηση εκδηλώσεις του ωκεανού COP27 και εξερευνήστε το εικονικό εκθεσιακό περίπτερο για να μάθετε περισσότερα για τη σύνδεση με τον ωκεανό και το κλίμα.
Αφιερωμένη στο να δείξει γιατί ο ωκεανός είναι σημαντικός στις διαπραγματεύσεις για το κλίμα και σε όλη τη ζωή στον πλανήτη μας, η πρωτοβουλία περίπτερο στοχεύει στην αύξηση της γνώσης, της δέσμευσης και της δράσης για το πλέγμα ωκεανού-κλίματος.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια σύνδεση Wi-Fi και ένα έξυπνο τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή.
The UN Climate COP27 Summit is gaining momentum. Join us for the second week of the summit (14-18 November) to highlight the important role of ocean sciences in unlocking climate action.
Follow below some of the key IOC events during this week of climate summit.
As timings and venues may change, click here to consult the IOC website for the latest information.
Join us at the COP27 Virtual Ocean Pavilion for access to live and on–demand COP27 ocean events and explore virtual exhibition booth to learn more about the ocean and climate connection.
Dedicated to showcasing why the ocean matters in climate negotiations and to all life on our planet, the pavilion initiative aims to increase knowledge, commitment and action for the ocean-climate nexus.
All you will need is a Wi-Fi connection and a smart phone, tablet, or computer.
REGISTRATION LINK VIRTUAL OCEAN PAVILION

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου